velkommen * dikt * sanger * tekster * bilder * blogg * om Leikny * e-post --------------
Forside » Arkiv » July 2005 » Lys i garasjen

[« Blogg] [Jordbærpriser »]

Lys i garasjen

05.07.2005

Stort framskritt på heim&hus-fronten: Elektrisitet i garasjen endelig på plass. smile

Håkon Olsen A/S har mye jobb hos oss denne sommeren. Vi holder på med tilbygg, der har de lagt ned varmekabler. Resten kommer over ferien, når tømrerne har kommet litt lenger.

Men i dag var elektriker Jonas i garasjen vår (han jobbet på MX Sport hos Rune og Unni før) og monterte 5 stikkontakter og 4 store lysrørarmaturer. Håper vi har lys nok til å spille bordtennis i nå - hvis vi engang får et slikt bord på plass (mye som må henges opp på veggene og i taket før den tid - vi fikk ny garasje i år, der er det mange ting allerede, de står rundt omkring på golvet..... og bilen står ute...)

Elektrikeren gjorde litt i kjelleren også. Flyttet noen stikkontakter og slikt, og gjorde klart til et nytt lite baderom. Det blir billigste utgave bad, skal bare male en liten bod og sette inn et dusjkabinett. Og en vifte - den kom også i dag.

Silje Karin fra Davanger tok forresten svenneprøven hos oss nå på fredag - på utvendig tilbygg. Nå er hun faglært tømrer. Og vi har fått et veldig skikkelig gjort tilbygg.Leiknys blogg

Bloggens forside
Bloggarkivet
Askøy Misjonsmenighet
Norges kristne nettportal
Bibelen
Norske ordbøker
Google TranslateRediger bloggen

Powered By Greymatter