velkommen * dikt * sanger * tekster * bilder * blogg * om Leikny * e-post --------------
Forside » Arkiv » August 2005 » Hjemme igjen

[« Bloggskriving på Sognaporten] [Forsiktig med honningen! »]

Hjemme igjen

06.08.2005

Vi har feriert, og kommet hjem. Nå dundrer Torstein på trommer en etasje under beina mine, katten har malt oss velkommen og i morges sto vi opp klokken fem - i England.

Så nå er jeg fint ferdig. Fartsbot på 2600 kroner ventet oss her hjemme - jeg råkjørte nemlig i Fløyfjellstunnelen mellom Lavlia-uken (hytteferie i norsk villmark) og Englandsuken - uten at det var meningen, altså. Hadde fryktet boten enda verre, men er lei meg likevel. - Det er godt du lever! trøster Stein Arild, han vet hva som egentlig skjedde.

Det har vært en sånn fin uke i England; Ichthus-konferanse (kristent storstevne) med masse fine talere og seminarer og sør-øst-engelsk natur. Vi bodde i hytte 20 min leiebil-kjøring fra konferansestedet, og Stein Arild taklet venstrefeltkjøringen bedre for hver dag som gikk. Bare en gang kjørte han mot kjøreretningen, det var på vei ut av en rundkjøring. Ellers var vel største forskjellen fartsnivået og de uoversiktlige veiene, de hadde ikke veiskuldre der over. Avkjørslene kommer brått på under slike forhold! Men bilen blei levert uskadet tilbake til leiebilfirmaet ved Stansted-flyplassen i morges klokken halv ni.

Det var ellers fint å ha noen kjente å støtte seg til i vårt første møte med helt nye forhold, Vindenesfamilien fra Ask var også med, det vil si, det var vel vi som var med; de er veteraner både i England (Nichola er derfra) og i Ichthus-sommerstevne-konferanse-sammenheng. Stor takk skal de ha for alle gode råd & sånt!

På vei hjem blei jeg to ganger minnet om hvor lett man tar feil av folk. Trøtt som jeg var, satt jeg med hodet foroverlent i flysetet og hvilte. Damen ved siden av meg sa forståelsesfullt helt på slutten av flyturen: "So you don*t like to fly either? I like it best on the ground!". Men flyskrekk har jeg ikke, der tolket hun kroppspråket mitt feil.
Litt etterpå satt jeg på fergen mellom Sandvikvåg og Halhjem og spekulerte på hvordan utenlandske turister mon holder seg oppdatert på været i Norge - hvordan de best kan planlegge feriekjøreturene sine hos oss. Jeg hadde nemlig invitert damen med flyskrekk til å besøke oss, og prøvde sette meg inn i hennes situasjon. Da sa han ved siden av meg plutselig hjertevarmt medfølende at "Nå ser du bekymret ut?". Men det var jeg da ikke! Jeg satt bare interessert og spekulerte!

Men kanskje får vi besøk kommende uke, det er jo meldt fint vær.

Kommende uke ja, da er det ferieklubb i Misjonskirken - og jeg som er så utkjørt og hvordan skal det gå? Med Gud til hjelper blir leiren bra - hjelp Gud!!!!!!!!!!!!!Leiknys blogg

Bloggens forside
Bloggarkivet
Askøy Misjonsmenighet
Norges kristne nettportal
Bibelen
Norske ordbøker
Google TranslateRediger bloggen

Powered By Greymatter