velkommen * dikt * sanger * tekster * bilder * blogg * om Leikny * e-post --------------
Forside » Arkiv » August 2005 » Lenge siden sist

[« Forsiktig med honningen!] [Jeg vil ikke fortelle! »]

Lenge siden sist

25.08.2005

Tre uker er gått, fylt av fem dagers ferieklubb og siden et forsøk på å komme over den....

Nei, ferieklubben var kjempekjekk, den, men i etterkant har det tatt litt tid å komme i gang igjen. Jeg har vært så sliten! Men i morgen er det ny leir; hele menigheten skal på Wallemtunet på Kvamskogen. Jeg også. Jeg får huske en tom spruteflaske denne gang, det gjorde jeg ikke på ferieklubben og derfor blei det ikke noe vannkrig på meg da. Det mest bemerkelsesverdige ved ferieklubben var forresten kanskje at dagen før den startet, var vi heller misfornøyde med påmeldingene. Vi blei for få. Så på møtet den dagen ba vi om fem deltakere til. Og de kom! Alle fem i løpet av de to neste dagene. Og så hadde vi det så veldig kjekt. Siljes dramatiseringer var noe jeg særlig hadde sansen for.
Og så Terje som koste seg sånn med ungene, han lyste lang vei. Og været som var perfekt tilpasset våre aktiviteter; værguden er den samme Gud som vi har....og jentene som hadde laget "vinterklubbsang" i håp om å gi oss en god ide til vinteren - det syntes jeg var flott.

Og etterpå har jeg vært bl.a på to bærturer (blåbær og rips), stått på KrF-stand, vært på høstoppstartfest og kjøpt golv til nybygget og slikt, klippet gras og skrevet ut bilder fra ferien på den nye printeren. Bildene er fantastisk fine, men sannelig er den flotte printeren vår blitt i uorden allerede - de tekniske herlighetene varer som regel ikke så lenge om gangen.

Men kanskje hjelper dette blogginnlegget på printeren? Hvis mannen min leser innlegget, mener jeg....Leiknys blogg

Bloggens forside
Bloggarkivet
Askøy Misjonsmenighet
Norges kristne nettportal
Bibelen
Norske ordbøker
Google TranslateRediger bloggen

Powered By Greymatter