velkommen * dikt * sanger * tekster * bilder * blogg * om Leikny * e-post --------------
Forside » Arkiv » January 2006 » Filmen om leirskole på Dyrkolbotn Fjellstove

[« Tapas i Paris] [Ineffektivitet »]

Filmen om leirskole på Dyrkolbotn Fjellstove

03.01.2006

Klikk her for å se filmen (i Quicktime format).

Det er jeg som har filmet og redigert, og mann og sønn som har vært teknisk bistand på data, som vanlig. Filmingen blei gjort delvis høsten 04 og delvis i mars 05. Høstdelen av filmen har vært ferdig og blitt delt ut til skoler i ett års tid.

Men vi har hatt utrolig masse trøbbel med PC og programvare gjennom prosessen. Så det har tatt tid å bli helt ferdig. Vi har måttet ta et par måneders mental pause fra jobben. Alt har jo gått galt, hele tiden. Men i romjulen skulle vi ta oss på tak, se å få det gjort. Stein Arild hadde tatt ut siste biten av ferien sin, nå skulle det bli. Og PCen var byttet ut med ny Mac.

Men sjølsagt kræsjet systemet igjen; Stein Arild satt i 2 døgn - 3. og 4. juledag - for å få maskinen i gang igjen: Finne ut av feilene, laste alle program inn på nytt, lete etter gamle filer på gamle disker. Men endelig hadde vi et produkt som var nesten ferdig - det finnes på linken over.

Helt til slutt skulle siste delene av det kræsjede systemet vårt gjenopprettes endelig. Jeg skriver nå 18. januar - og mannen min holdt på dag og natt. En natt var han ikke ved siden av meg da jeg våknet. Jeg ventet lenge, tenkte han var vel på badet. Men til sist tuslet jeg inn på kontoret. Der satt han, fortvilet foran Macen: "Jeg har ødelagt alt igjen".

Og det hadde han - nesten. Påan igjen. Men nå vi har faktisk fått tak i og rettet opp det aller meste enda en gang. Får se om vi tør - eller orker - å noen gang røre filmen igjen for å gjøre siste finpussen på den.

Vi får nett sjå, ja.Leiknys blogg

Bloggens forside
Bloggarkivet
Askøy Misjonsmenighet
Norges kristne nettportal
Bibelen
Norske ordbøker
Google TranslateRediger bloggen

Powered By Greymatter