velkommen * dikt * sanger * tekster * bilder * blogg * om Leikny * e-post --------------
Forside » Arkiv » February 2006 » Ineffektivitet

[« Filmen om leirskole på Dyrkolbotn Fjellstove] [Forskjellen på ett og to skudd for baugen »]

Ineffektivitet

musikk: "Du løfter meg opp" synger det i hodet mitt
humør: Stresset
03.02.2006

Pga utrolig liten framdrift i diverse saker - må noe gjøres. Vi må bli ferdige. I går bestemte vi oss for å ikke tilkalle fukttekniker en gang til. Det lukter da så friskt i kjelleren, og det har det gjort lenge. Men i morges kjente jeg lukt der nede, og så kjente jeg hvor klissvått det var i et hull i golvet. Hvor langt utover brer den væten seg, der under finstøpen? Har vi tatt enda en avgjørelse som ikke er god nok/forhastet/må gjøres om?


Og i tilfelle; må jeg gjøre om de andre planene vi har? Må de også utsettes/omgjøres/gjennomtenkes en gang til?

Jeg kjenner det knyter seg i magen igjen. Sørens avgjørelser! Utenfor står Idars gravemaskin, klar til henting. Han har nettopp gravd grøft og forandret hellingen utvendig; vårt forsøk på å hindre vanninntrenging ved flom. I dag tenkte jeg å bestille asfaltering.

Takstmannen ville hatt oss til å gjøre mye mer, det vil si, han ville vi skulle ha kikket på kabelgrøften. KIKKET! - da måtte vi ha fjernet takoverbygget ved inngangsdøren - og det er stort, og så gravd oss ned. For å KIKKE!
Men er det det vi må?

Få tak i fuktteknikeren! Bor hull i gulvet overalt, hvor vått er det egentlig i de nederste golvlagene - og gjør det noe egentlig? Men det luktet! JEG KJENTE DET LUKTET!

Og det anbudet på ny terrasse - må jeg svare på. Burde terrassen vært mindre? Burde den vært bygget før asfalteringen?
"hakke tid - til det vi har gjort"

Men rørleggeren, han kan jeg bestille. Han skal få koble til minikjøkkenet, og lage opplegg til dusj. Men blir det plass til å montere det dusjkabinettet jeg bestilte i går? Uten å måtte rive veggene for å få arbeidsrom? Det er bittelite, det kottet der dusjen skal stå....MEN NÅ MÅ VI BLI FERDIGE!



Leiknys blogg

Bloggens forside
Bloggarkivet
Askøy Misjonsmenighet
Norges kristne nettportal
Bibelen
Norske ordbøker
Google Translate



Rediger bloggen

Powered By Greymatter