velkommen * dikt * sanger * tekster * bilder * blogg * om Leikny * e-post --------------
Forside » Arkiv » March 2008 » Niagarafallene

[« Reisens rikdom] [Bisettelse »]

Niagarafallene

24.03.2008

På grensen mellom USA og Canada 5 timers kjøring nordvest for oss finnes verdens største (?) attraksjon - Niagarafallene. Her er det minst kjente av dem, American Falls, sett fra Canada:
web-oss-3+Niagarafallene (45k image)
Torstein er på besøk i påsken, og vi opplever mye fint.

Men Niagarafallene er storindustri. Turistinstallasjonene aldeles like ved er mange og glorete og gjør besøket bedagelig. Jeg hadde ikke ventet dette - hadde trodd jeg skulle finne storslått natur, og så fant jeg storslått turistindustri i stedet. Nja, var jo litt naturkrefter igjen enda....

Mann og sønn midt på industristedet:
web-turistind+SA-og-T (73k image)

Sjøl benyttet vi oss av 2 betalingsheiser ned til elven, så en IMAX-film, samt gikk på en høykvalitets trylleforestilling om kvelden. Spiste og sov gjorde vi jo også - og brukte bassengene ved hotellet. En del souvenirinnkjøp blei det sjølsagt, og så kjøpte vi to "juksebilder" av oss sjøl foran fossen i strålende vær, og et annet ved siden av en tiger fra trylleshowet.

Til og med midt i fossene var det menneskeverk - nemlig nattefarger:
web-Oransje-foss (47k image)
Det er jo flott, da.

En detalj:
web-fugl-i-foss (52k image)
En fugl som flyger foran fossen.
Der var massevis av fugler! Ikke tamme byfugler, mer villfugl på sightseeing tror jeg. Nei, vet ikke. Men kanskje de synes fossene er imponerende, de også.


[1 kommentar]

nyobptahbez skrev den 03.09.2009:

8ajOpr ajzqjgpztjnw, [url=http://slqkxworfqpn.com/]slqkxworfqpn[/url], [link=http://lkxxpafyompd.com/]lkxxpafyompd[/link], http://zsamzhxqnvbm.com/Leiknys blogg

Bloggens forside
Bloggarkivet
Askøy Misjonsmenighet
Norges kristne nettportal
Bibelen
Norske ordbøker
Google TranslateRediger bloggen

Powered By Greymatter