velkommen * dikt * sanger * tekster * bilder * blogg * om Leikny * e-post --------------
Forside » Arkiv » April 2008 » Gunvors 60-årsfest

[« Bisettelse] [Eg er som du er.... »]

Gunvors 60-årsfest

13.04.2008

Det er ikke til å tro, og ikke til å se (t.v på bildet) at tante Gunvor er 60 år. Her er hun sammen med to av sine døtre, mine små kusiner Sylvi Ann og Siril smile:
web-Gunv-Siril-Sylv (27k image)
Er det fordi jeg sjøl er gått over i de godt voksnes rekker, at jeg synes 60 er ungt? Eller nei, det er bare spesialtanta som holder seg godt!

I alle fall; hun samlet familien til fest i går.

Her lytter deler av forsamlingen på Sirils tale. Ole Kristian på 14 sitter fremst, faren, min fetter Tore (Svein) sitter rett bak:
web-Gunvor-Ole-Kristian++ (42k image)
Likheten mellom mine søskenbarns barn og dem selv er skikkelig artig å se. Men munnen må Ole Kristian ha fra morsslekten. Hans søster Anniken på 11 sitter i hvit jakke, hun ligner fælt på sin tante Kine - min yngste kusine. I det hele tatt, dette er Kissen(med hånden foran skjegget)-folk.

Gunvor er økonomisjef på Ask Bo og Omsorgssenter. Her hyller og kjefter og smigrer betjeningen henne, de hadde strikket en masse sjal i gave til sin forkjølte lønnsutbetaler:
web.Gunvor-betjening (40k image)

Noen av slektningene som var der hadde jeg aldri sett. Her for eksempel er Tiri Marie, min fetter Idars yngste datter som kom direkte til festen fra 3 avspilte fotballkamper (hun venter på champagnesmellet):
web-Gunv.Tiri (27k image)

En anne slektning, Amalie, hadde jeg ikke engang hørt om, enda hun er halvannet år allerede. Her sammen med storesøsteren Charlotte på 8 og min kusine Eirin Helen som altså er moren deres - og Laila, som er min mors og tante Gunvors kusine.
web-Gunvor-laila (56k image)

Vi trenger visst et familieselskap i ny og ne!
Gunvor og gjengen skal ha stor takk som laget til dette besøket. Her er de alle sammen:
webGunvors-familie (36k image)
Oddmund Sagstad, Gunvors mann, og hun selv, til venstre. Alle ungene er Hilde Lin (i rød kjole) sine. De heter Elias, Andrea og Johan (minstemann). Så er det Siril og Sylvi Ann. Og de to svigersønnene på bildet heter Anders og Hafkjell (Siril sin, han står skjult).

13 av oss 18 søskenbarn stilte opp på tante Gunvors fest. Her er en del av ungene våre, i et stort tremenningsbilde - dette er altså oldebarn av Torleiv og Martha Nese:
web-Tremenningsflokk (66k image)
Foran sitter Elias ?, Andrea 4 og Johan 1 (Hilde Lin sine).
Bak står fra venstre: Ole Kristian 14 og Anniken 11 (Tore sine), Odin 11, Tiri Marie ? og Bettine 17 (Idar sine), Jan Gunnar 8 (Torhild sin), Charlotte 8 1/2 (Eirin sin), Kristine 5 og Susanne 10 (Berit sine) og Stian 14 med Amalie Helen 1 (Eirin sine).
Tord Eirik 15 og Torstein 19 var også med på festen, men Torstein var dradd videre til neste fest.
Dessuten mangler det 10-11 barn til, så tremenningsgjengen er ikke komplett.

Men håper det var kjekt for de unge som var der, å se alle sine ukjente slektninger - jeg tror det. Vi må jo samles - hvordan kan vi ellers kjennes???


[1 kommentar]

Sølvi Nyvang Kvamen skrev den 23.04.2008:

Hei!
Kjempekoseleg at Leikny kom til Viksdalen og viste meg dette! Gratulerer til Gunvor med overstått!!!!!

Og tenk på det, eg kjende att fleire av dei "små" (yngste generasjon) på "rette greina". For eksempel at Charlotte måtte vere Stompen si, og Ole Kristian høyrde til hjå Kissen!
(Eg budde hjå Leikny og dei då Leikny var 6 år.....) big grinLeiknys blogg

Bloggens forside
Bloggarkivet
Askøy Misjonsmenighet
Norges kristne nettportal
Bibelen
Norske ordbøker
Google TranslateRediger bloggen

Powered By Greymatter