velkommen * dikt * sanger * tekster * bilder * blogg * om Leikny * e-post --------------
Forside » Arkiv » August 2008 » Salt

[« Takk for turen!] [Gjerde-idé »]

Salt

05.08.2008

"Hjemme" igjen i Ann Arbor opplever vi også fine ting. F.eks talen på skjorta til denne blide kelneren på Chili's Restaurant:
Salt-visdom (107k image)
Er nokså sikker på at vi trenger lys (kjærlighet, glede) mer enn, eller før, vi trenger salt, men et skikkelig sunt menneske bør altså stille med begge deler, ifølge bibelen; "Dere er jordens lys og salt".

Og jfr Kol 4,6: Lat alltid orda dykkar vere venlege, men lat dei ha salt og kraft......

Hvis jeg er lei og sint, og før jeg drar ut på tur, ber jeg jo om å få bli glad og blid så jeg kan være lys for folk. Men hvis jeg er forsiktig og tam og rund, pleier jeg jo ikke be om å få bli kvass og kraftfull - burde jeg det??! Tror jeg har hørt Herren be meg legge hovedvekten på "lys" - det andre kommer vel mer automatisksmile
- men andre kan kanskje trenge denne talen! Forsiktige nordmenn!

Ellers så vi flott teaterstykke på fredag, totalforbud mot fotografering. Publikum følger med med hele seg når de får hendelsene så nært innpå. Innholdet når hjertene. Intim liten sal. Stykket handlet om å møte seg sjøl på dødsleiet - skrevet morsomt....men ikke helt bibelsk avslutning - når hovedpersonen skjønte at han hadde godhet i seg sjøl, og at han hadde levd det dårlige livet han hadde levd "fordi han måtte", fikk han lyst å leve videre.

Lørdag: Så det nye stedet vi skal flytte til om 2 uker, men bare utvendig. Leiligheten i 2. etg til høyre:
nytt-bosted (57k image)

Søndag: Gudstjeneste med misjonsfokus. Unger som dramatiserte en (voksen)sang, da blir sanginnholdet sterkt.

Ut og spiste etterpå med gjengen til Stein Arild, de han slo seg sammen med etter at jeg dro til Norge i vår. Sherri 51 år.

Tur i parken om kvelden, rett før avblomstring:
blomstereng-AnnA (169k image)
I skumringen lynte det plutselig fra ildfluer overalt, like over bakken - "de roper på kjæresten sin", sa SA. Fikk ikke prøvd å ta bilder, batteriet utbrukt.
for-avblomstring (63k image)

Jeg treffer en bråte med indere for tiden. Han ved siden av meg i kirken. Han ved siden av meg på teateret. Vi oversatte bloggen til engelsk v.hj.a oversettelsesprogrammet i høyre hjørne, da så vi at "Askøy" er oversatt med Allahabad, en indisk by, verdenst største pilgrimsmål for hinduer. Så jeg kjøpte en bok med indisk visdom i dag - blir helt inspirert -

Torstein har landet på Flesland i dag. Nei, i går.

glede-seg-over-MYE (69k image)


[1 kommentar]

lkrsole skrev den 03.09.2009:

WTCDXC flbeeazdgukd, [url=http://wbqrtfrmjqeo.com/]wbqrtfrmjqeo[/url], [link=http://hjesswrhteru.com/]hjesswrhteru[/link], http://gsjndwnhuvzu.com/Leiknys blogg

Bloggens forside
Bloggarkivet
Askøy Misjonsmenighet
Norges kristne nettportal
Bibelen
Norske ordbøker
Google TranslateRediger bloggen

Powered By Greymatter