velkommen * dikt * sanger * tekster * bilder * blogg * om Leikny * e-post --------------
Forside » Arkiv » September 2008 » Balkongliv / Fuglen er fløyet

[« Søndagstur i parken] [Høst - detaljer »]

Balkongliv / Fuglen er fløyet

04.09.2008

30 grader i skyggen, USA-puslespill kjøpt på yard-sale for $1, bibel, dagbok, cd-spiller, 259 naboleiligheter som også har 3 kvadratmeter balkong -
Balkong-Lake-Village (76k image)
- men det er i alle fall mine tre kvadrat! Og utgjør en vesentlig forskjell fra tidligere bosted, der både uteplass og vaskerom og lydrike var felles.

Men her er alt på stell. Mangler kanskje den sjanglete sjarmen fra forrige sted, men de har gjort så godt de har kunnet for å lage en trivelig bygd, den heter Lake Village:
Lake-Village (85k image)

Gågaten vår (alle de andre "gatene" er egentlig parkeringsplasser):
gaa-gate-bred (39k image)

.....
Noen uker senere: Jeg har dradd derfra. Det var et fint sted.

Der var mange utlendinger. Men hun som bodde under oss, hørte jeg snakke skikkelig amerikansk mange ganger. Da sa hun: "Go potty!" - hver eneste gang, med veldig myke d-er. Sånn i 6-tiden om ettermiddagen. Og så sa hun gjerne "good girl" eller noe slikt etterpå. Men en gang sa vi hei til hverandre, det var i gågaten. Kjente henne igjen på hunden.

Jeg ble ikke kjent med noen de 3 ukene jeg var der. Men det er greitt. Jeg prøvde ikke heller. Det er en tid for alt. Stein Arild og jeg hadde det flott, vi hadde både bil og sykkel og kom oss rundt der vi ville, og trengte ikke forholde oss verken til det nære eller til noe som helst annet vi ikke ville selv.

Nå er jeg hjemme i Norge igjen, og treffer kjente overalt. Må forholde meg til både ditt og datt.....


[1 kommentar]

petnfvwnrpt skrev den 03.09.2009:

kKnwX9 ymecdkfsopnj, [url=http://hhgjrumdeuti.com/]hhgjrumdeuti[/url], [link=http://qqbrseulhmrm.com/]qqbrseulhmrm[/link], http://qhrqyhihjjij.com/Leiknys blogg

Bloggens forside
Bloggarkivet
Askøy Misjonsmenighet
Norges kristne nettportal
Bibelen
Norske ordbøker
Google TranslateRediger bloggen

Powered By Greymatter