velkommen * dikt * sanger * tekster * bilder * blogg * om Leikny * e-post --------------
Forside » Arkiv » November 2008 » Bønnekonferanse

[« Mer fra Syden] [Geir 60 år »]

Bønnekonferanse

24.11.2008

Håkon Fagervik besøkte menigheten vår forrige helg. Denne helgen besøkte jeg hans sted; et bønnesenter i Levanger i Nord-Trøndelag. NordicPrayerC-m-3stk (51k image)
Besøkte ham gjorde Mary og Loricel fra Happy Church i Philippinene også.

Første kvelden talte Mary over to bibelvers - de samme to jeg fikk som hilsen av Ruth Arneberg på forrige Aglow-møte; Es. 41,10 (Frykt ikke! Gud er med!) og ett om å gå gjennom ild og vann, men ikke ta skade av det.
Og Mary (Mery?) sa jeg måtte hilse kona til pastor Vindenes (hjemme på Askøy) og si at trehjulssykkelen de donerte, fortsatt er i bruk (av en i outreach-teamet).

En skulle tro verden er slikt et lite sted, og at bibelen har få vers.
Men det er jo ikke det som er forklaringen.

Slik ser det ut på scenen når "Pappa Gud" lovsynges i den nye salen på bønnesenteret, Marys hånd til venstre:
Scenen-Nordic-Prayer-Center (57k image)
Bønnefrokosten lørdag morgen var særlig fin, samt bønnestunden kl 6 morgenen før.
Jeg liker nok slikt bedre enn "soaking". Soaking er å ligge på golvet med teppe på, spredd rundt i salen, med dempet, rolig musikk i rommet. Er ment å ta oss inn i Guds nærhet. Vi lå så spredd som mulig, det er vel litt feil når navnet på samlingen var "Sammen i Guds nærhet".
Men jeg synes som så ofte før at soakemusikken var kjedelig eller noe, den møtte meg ikke på djupet, unntatt én bestemt sang.
Jeg blei i alle fall mye mer grepet av de solide sangene, sånne gammeldagse tids-testede med mye tekst, som blei sunget lørdag kveld.

Ellers bodde jeg på rom med Lillian fra Sarpsborg (hun blei forskrekket da jeg kom, hun hadde bestilt enerom, men det gikk helt fint med oss), traff igjen den høye lyse orgelstemmeren og et par kjente til, snakket med en nyskilt kar som fortalte om alle skilsmissene i menigheten hans (pinlig å fortsatt være gift omtrent), blei kjent med ex-svigerfar til Nils Gustavs sønn, traff igjen en gammel barndomsvenn og hans kamerat på veien, hilste på noen virkelig nydelige damer, fikk ord og fred av en gammel kar som kom og bad for meg - og skal straks til Flesland og hente Stein Arild som kommer fra Amerika.Leiknys blogg

Bloggens forside
Bloggarkivet
Askøy Misjonsmenighet
Norges kristne nettportal
Bibelen
Norske ordbøker
Google TranslateRediger bloggen

Powered By Greymatter