velkommen * dikt * sanger * tekster * bilder * blogg * om Leikny * e-post --------------
Forside » Arkiv » December 2008 » Geir 60 år

[« Bønnekonferanse] [Sommerfugl i desember »]

Geir 60 år

10.12.2008


Geir-60-aar (27k image)
Geir fylte nylig 60, vi var i Oslo i helgen og feiret. Han er gift med Stein Arilds søster, elsker sopp, kokekunst og nå sist fotografering, og har dessuten vært SAs nærmeste matematiske kollega og venn gjennom mange år.

De siste årene har kanskje både han og SA forsvunnet litt inn i administratorjobbene sine, men i helgen møttes vi (og mange andre) hjertelig hjemme hos dem på Tyslevseter:
SA-TJS-Geir60-Kristin (40k image)
Over står Torstein (20) og Stein Arild, hans søster Kristin og mannen Geir fint oppstilt for meg, som sitter under her med Tante Else og Onkel Per på hver side; de har Rasmus (2,5) og Else (4,5) på fangene:
Tante-Else-Onkel-Per++ (39k image)
Vi var vel drøyt 20 rundt bordet. Kjetil hadde fått magasjau og kunne ikke komme, ikke samboer Frøydis heller, men Kristian Ranestad og kona og sønnen Torkel, naboene våre fra Sverige for 11 år siden, var der, samt husvennene Frøydis, Hanne og Anne Berthe og mannen, Harald og Janne selvfølgelig, og tante Reidun (tante Kristin er kommet på sykehjem og var for dårlig til å komme). Ada er i USA som au pair i høst, kommer hjem om 14 dager, men Sigmund kom fra miitæret i Troms kvelden før, han og Torstein er begge på relélag der nord, men Sigmund som sersjant (?), Torstein som vernepliktig. Og jammen var det samme jobben Harald også hadde dengang han var i militæret!
Og så var Geirs kusine og mannen hennes i selskapet, de var vel de eneste helt nye bekjentskapene for oss.

Jeg holdt tale og leste dikt ("Skogsmenneske") for jubilanten, det var artig. Siden var det kaffi og mye trivelig prat rundt om i stuene.
Her Torstein og Harald:
Torstein-og-Harald (36k image)
Jeg sliter med innebildene mine, pga lyssvakt kamera, treg blits, dårlig fokusering, gidder ikke bruke stativ, kan ikke nok teori. Estetikeren i meg er ikke fornøyd. Men en kan da minnes festen likevel.

Etterhvert som gjestene brøt opp ble vi og Frøydis værende igjen - Geir prøvde ut sin nye linse, hvis han fikk (jeg vet han gjorde!) et bra bilde av meg og sender det, skal jeg sette det inn her.

Geir var visstnok grundig feiret allerede, med den jobben han har blir jo runde dager skikkelig markert. Blant annet hadde noen vært ute på universitetsplassen og samlet inn masse gratulasjonsunderskrifter blant studentene, flott rammet inn. Må jo være en skatt når man sitter i gyngestolen som 88-åring og minnes (sønnen Sigmund i forgrunnen):
Geir60-bordbilde (41k image)

Til slutt - her er Onkel Per og Else, de hadde ikke sett hverandre på lenge, men gjensynet var hjertelig:
Onkel-Per-og-Else-4,5aar (35k image)

Morgenen etter kjørte vi Torstein til toget, sov litt til, fikk fin frokost, lånte Kristins bil, fikk med oss masse deilige rester og kjørte så til Sarpsborg og Salko og Fredrikstad, men det er en helt annen historie.....


[2 kommentarer]

kristin skrev den 11.12.2008:

Så hyggelig - ja, det ble noen fine bilder av Leikny. Vi skal få sendt dem!


fmkzcasc skrev den 03.09.2009:

9tNB0H xiannqqugcea, [url=http://cdxdfgrvbrti.com/]cdxdfgrvbrti[/url], [link=http://sovjozscovaj.com/]sovjozscovaj[/link], http://pupmbltcytdi.com/Leiknys blogg

Bloggens forside
Bloggarkivet
Askøy Misjonsmenighet
Norges kristne nettportal
Bibelen
Norske ordbøker
Google TranslateRediger bloggen

Powered By Greymatter