velkommen * dikt * sanger * tekster * bilder * blogg * om Leikny * e-post --------------
Forside » Arkiv » January 2009 » Dele min dag!

[« Godt nytt år!] [Stavangertur med ungdommen »]

Dele min dag!

07.01.2009

Et par dager siden, en nesten alminnelig lørdag: Stå opp, vaske hus, sende Stein Arild på butikken, lage og spise middag, trimtur langs veien på ettermiddagen, hyggelig kveld foran skjermen med ekstra godt brød til kvelds.
Gebursdag-3.1.08 (74k image)
Bare at dagen blei delt med venner. Tre ekstra til middag, én av dem ble med på trimtur, fem til dukket opp senere og så "Truman show" med oss på storskjerm om kvelden.

Storskjerm var jo litt spesielt, da. Det har vi ikke til vanlig, var faktisk veldig kjekt. Dessuten var det fødselsdagen min.

Det hele begynte før jul med at jeg tenkte over hvilken dag vi mon kunne invitere en bestemt venninne og familien på besøk? Hun har omtrent aldri vært hos oss - bare mannen hennes. Jo, på fødselsdagen min! Den er en lørdag, det er vel en god besøksdag? Jeg skulle bli 1/2 90. Det skal hun også snart. Og så hadde det vært kjekt om søsteren min kom, hun prioriterer bursdager.....mon tro om jeg kunne invitere noen flere med på noe kjekt vi kunne gjøre sammen den dagen?

.....og så blei det sånn. Men vi tok det enkelt. Middag måtte vi ha i alle fall, ukomplisert fylt frossenfisk (men fruktsalaten var besøkstillegg), trimtur i nærmiljøet er direkte ønskelig, ikke stress. Film i stuen er også kjekt, og bare litt stress for Stein Arild som hentet utstyr, takk skal han ha. Sett opp faste tider, spør noen om de vil være med på noe av dagen. Til filmkvelden spurte jeg bare damer -

Det endte opp med at det ikke passet for henne jeg først inviterte, det får bli en annen gang, misforståelse underveis.....men jeg fikk en fin dag likevel, delt med noen andre gode venner som ikke var fullstendig besøksutslitte etter en hard julsmileLeiknys blogg

Bloggens forside
Bloggarkivet
Askøy Misjonsmenighet
Norges kristne nettportal
Bibelen
Norske ordbøker
Google TranslateRediger bloggen

Powered By Greymatter