velkommen * dikt * sanger * tekster * bilder * blogg * om Leikny * e-post --------------
Forside » Arkiv » May 2009 » Nasjonal glede 3

[« Nasjonal glede 2] [Torgdag 2009 i Bergen »]

Nasjonal glede 3

18.05.2009

Søndag 17. mai: Flott vær, opp tidlig for å nå flaggheisingen på barneskolen.
Heist-flagg (34k image)
Synge med på "Ja vi elsker". Synge "Gud signe vårt dyre fedreland" når musikantene har gått inn til frokost.

Bønnetur i bygden. Traff en dame underveis som tok bilde av oss:
bonnetur-17.mai09 (53k image)
Har vokst ut av bunaden, sydamen fikk den ikke ferdig i tide. Hjem. Jeg sov mer mens SA gikk på elev-underholdning på skolen. Ryddet hus. Besøk fra før klokken to, til nesten elleve på kvelden. Ertesuppe, spekemat, løvetannsirup og godt brød - akkurat passe enkelt - 10 mennesker, 2 av dem har ikke vært her før - snop - musikk.

Vi møttes i musikken. Edvin spilte gitar. Bjartur og Berit sang og spilte så flott. Jeg og SA spilte tostemt på psalteren (jeg syns det heter bare "psalten", men) og etterpå piano og fele, alle var med og sang. Pianopedalen røk igjen. Jan fikk i seg suppe før han måtte løpe avgårde til Linnis tog - veldig kjekt å bli (bedre) kjent med noen nye folk - vi hadde så mye å prate om (og kanskje var vi så gamle) at annen lek og spill ikke blei aktuelt - avsluttet med lovsang og bønn.

Er rørt av Arnfinn Solheim, han pappaen på Ekrene som stiller opp år etter år etter år, på dugnader i borettslaget, fotballkamper, flaggheising, hva det skal være - han ledet arrangementet på skolen i år. Og heiste flagget.Leiknys blogg

Bloggens forside
Bloggarkivet
Askøy Misjonsmenighet
Norges kristne nettportal
Bibelen
Norske ordbøker
Google TranslateRediger bloggen

Powered By Greymatter