velkommen * dikt * sanger * tekster * bilder * blogg * om Leikny * e-post --------------
Forside » Arkiv » November 2009 » Facebook: Back to bloggen

[« Torgdag 2009 i Bergen] [Stå fast på ditt når verden er gal.... »]

Facebook: Back to bloggen

02.11.2009


Mye har skjedd siden forrige bloggoppslag: Jeg har reist mye, både i Norge og Kina. Stein Arild begynner på halv jobb igjen i dag etter hjerneblødning og sjukemelding. Torstein har flyttet til USA. Og jeg har vært på Facebook.

Det er utrolig, UTROLIG lett å legge ut bilder på Facebook. Derfor er fb så fristende. Er jo så gøy å dele! Men, men: Mine aldersstegne venner er ikke der. Og noen av de som er der, får kanskje nok av mine bilder og mine opplevelser. La meg heller legge bildene mine her. Noen ganske få.....for spesielt interesserte....her er hvert eneste bilde en hel jobb å få på nett. Men alle kan få sett dem.

Facebook har en del andre sider som ikke bare er kjekke: Tell dine tilbakemeldinger og se hvor sosialt vellykket du er. Vær slående. Ikke for dyp. Men Morsom. Kritikk er forbudt! Spar sånt til de lukkede sosiale rom. På nett elsker vi alle hverandre høyt......Og noen tenker visst slik: Ha ryggen fri, ikke si farlige ting for deg selv, ja, ikke si NOEN ting!; for enhver venn er egentlig en fiende.....i alle fall en fb-venn? For på fb man tar jo imot vennskap av alle slag, det skal sannelig være litt av en fiende - eller ukjent - hvis man skal si nei til noen.....

Vel, folk er forskjellige, også på fb. Er jo interessant å observere!

Jeg har sluttet svare på alt sånt der jeg må gi tillatelser og tilganger til mine venner og mine opplysninger. Og jeg spiller ingen spill, og sender ingen hjerter og andre symbolske kjærlighetsbevis. Noen av de andre bruker jo masse slikt. Men jeg synes det er fint å følge med de jeg er glad i; hva gjør de på nå? Tenker de noe inspirerende? Jeg er muligens mer glad i dem enn de i meg....noen skriver fryktelig mange meldinger daglig, og tar altfor mye plass på siden min, mens folk jeg gjerne skulle ha sett mer til, aldri skriver en melding. For ikke snakke om TILBAKEmelding....når er man selv til plage for folk?

Lurer ofte på å skru av hele facebooken, for godt. Men jeg er jo glad i dem....

Får nå se! Litt til.
Nå vet jeg da hva Facebook er.

Leiknys blogg

Bloggens forside
Bloggarkivet
Askøy Misjonsmenighet
Norges kristne nettportal
Bibelen
Norske ordbøker
Google TranslateRediger bloggen

Powered By Greymatter