velkommen * dikt * sanger * tekster * bilder * blogg * om Leikny * e-post --------------
Forside » Arkiv » December 2009 » Meg og mitt

[« Buketten til Stein Arild] [Siste forberedelser »]

Meg og mitt

16.12.2009


Dette er meg:
Leikny-des-09 (12k image)
Nyklippet, med min første pannelugg på flere år; det er i luggen gråningen er kommet lengst - bildet er så fint at det er virkelig fint - tatt med Stein Arilds én dag gamle nye portrettlinse - nei, dette må verden få se!

Og her er koret jeg går i, "Ekko". Bildet er fra søndag og det splitter nye Askøy Senter:
Ekko-des-2009 (20k image)

I dag har jeg vært på Binders og sett på whiteboard-tavler. Stein Arild skal få en på hjemme-kontoret, tenkte jeg. Så jeg kjøpte en liten en til kjøkkenet i dag, for at han skulle få prøve kvaliteten før vi eventuelt kjøper den svære. Han har begynt å tenke på matematikk igjen!
Men først var jeg på bønnemøte i Misjonskirken. Så dro jeg til byn, stakk innom Berit T, samt lette i to andre kontorbutikker etter tavle. Dessuten har jeg lånt hjem noen fliser fra Flise-Compagniet eller hva det nå heter. Tenker å avslutte oppussingsprosjektet på kjøkkenet snart - det startet for et halvt år siden.

Jan flyttet ut fra kjelleren mandag. Nå kan vi ta imot gjester til jul. Må snart begynne å planlegge og forberede den. Jeg har en bremse i magen som sier nei til å kjøpe juletre. Lurer på.....skal vi hogge et? Skal Torstein?

Jeg håper dessuten vi skal få hogd ned de store bjørketrærne som forstyrrer utsikten mot Sentrum.
Vi?!

En venn har tatt hjem et lite juletre med rot fra utmarken. Lurer på å finne en lovbestemmelse om saken, det kan vel ikke være en del av allemannsretten, det der?

Jeg har lenge vært i nesten bare omsorgsmodus.
I dag merker jeg at jeg har utvidet med hjem- og hus-modusen også.
Men verden utenfor der igjen er jeg bare innom av og til.
Så forresten en svensk sosial-realistisk film i dag, "Kniven gjennom hjertet", om innvandrerungdommers subkultur & sånn.

Jaja, der er en tid for alt.Leiknys blogg

Bloggens forside
Bloggarkivet
Askøy Misjonsmenighet
Norges kristne nettportal
Bibelen
Norske ordbøker
Google TranslateRediger bloggen

Powered By Greymatter