velkommen * dikt * sanger * tekster * bilder * blogg * om Leikny * e-post --------------
Forside » Arkiv » March 2010 » Gipset påske

[« Gjør det sjøl!] [2 døgn, 4 gudshus og 5 tilstellinger »]

Gipset påske

30.03.2010


På vei til gudstjenesten i Misjonskirken for 9 dager siden, nyasfaltert humpe- og isfri nedoverbakke i god fart: Oi! Trakket over, fløy framover, landet på hender og en ankelkule - resultatet ble forstrukket nakke, ømme "håndputer" samt forstuvning og brudd (knuseskader) i venstre ankel:
brukket-bein450 (24k image)
Det er sånne ting som hender - eller var det en styrt mening med det? Det står jo i bibelen at alle ting tjener dem til gode som elsker Gud (jeg gjør vel det, vel? Litt i alle fall?), så dét må i alle fall holde. La meg undersøke:

- Stein Arild ble temmelig fortvilet da jeg kom hjem med brukket fot - og så forsvant kvalmen hans på et blunk. Fit for fight, ble han visst! Han har sannelig fått bidra midt i sin egen etter-cellegiftkur-elendighet.....det må da være godt?

- Jeg fikk vært sammen med Egir i flere hyggelige timer da han kjørte meg til legevakten og ventet på tur med meg.

- Det ble veldig klart for meg at vi må ha nye lokaler til Misjonskirken når vi engang må utvide, den egner seg ikke til uføre mennesker - med alle trappene altså.

- Mamsen har vært her to ganger og støvsugd og gjort husarbeid

- Jeg slapper av og kan gjøre hva jeg vil, bare det skjer i sofaen.....og de møtene jeg har ønsket å være med på, har noen hentet meg til, så ingen problemer med ikke-fysisk aktivitet.

- Jeg kan ikke gå på ski i påsken, uten et under. Men det fine påskeværet jeg håpet på, ser ikke ut til å komme likevel. Jeg tror på undre....

- Hagearbeid er utelukket. Gåturer langs veiene med Stein Arild også. Kan ikke delta på hogst- eller ryddearbeid (Ove kommer på lørdag og skal felle noen trær i hagen)

- Jeg har måttet avlyse treningen min (Pilates) noen uker framover, og jeg som var begynt å komme inn i det....

- Har hatt mer tid til refleksjon og lesing/studering (øynene er ikke bedre enn før, men de har holdt til litt sånt likevel). Godt å hvile hos Gud.

- Jeg forsto plutselig hvordan tante Else hadde det i høst, da hun også gikk med gipset ankel.....vi kunne med ett snakke sammen på et helt annet plan....innsikten i andre menneskers plager er altså økt

- Nakketrøbbelet synes å være over

- Har besøkt flere kirker på Askøy i påsken, det har vært veldig kjekt. Jeg er jo alltid i Dyrkolbotn ellers.

- Listen er ikke komplettLeiknys blogg

Bloggens forside
Bloggarkivet
Askøy Misjonsmenighet
Norges kristne nettportal
Bibelen
Norske ordbøker
Google TranslateRediger bloggen

Powered By Greymatter