velkommen * dikt * sanger * tekster * bilder * blogg * om Leikny * e-post --------------

Hilsen fra Israel

(23.02.2006) Jeg er i Israel og denne maskinen nekter meg tilgang til E-posten min. Men jemmesiden min var oppe, derfor skriver jeg til slekt og venner slik i stedet, h-en virker stort sett ikke og strommen her nede kan brukes likevel. Saa jeg faar ladet opp saker og ting. [ ... Hele stykket ]


Vi har fått hytte!

(19.02.2006) I går var vi og så på hytte i Dyrkolbotn (i Gamle-Nipo), og skrev skjøte - men inni den har vi ikke vært enda. Den ligger like ved riksveien, men når nyeveien gjennom Romarheimsdalen er ferdig om et år eller to, blir det kanskje kronglete å komme til på vinterstid - det spørs om gamleveien blir brøytet da.
Slik ligger hytten i terrenget, sett fra veien:
[ ... Hele stykket ]


En murer er gjenfødt

(17.02.2006) "En gang murer, alltid murer" sto det på plakaten hos Askøy Brensel - med bilde av en liten jente som murte. Her er bilde av meg og siste 2 døgns mur-prosjekt:
[ ... Hele stykket ]


Forskjellen på ett og to skudd for baugen

musikk: "Barnetro"
(16.02.2006) "Da den første flommen kom, gjøv vi løs på alt arbeidet med stor iver - vi ville hjelpe så mange som mulig så fort vi kunne" sa Olav fukttekniker som var og målte skader etter flom nr 2 i kjelleren vår hin dagen. "Men da den andre flommen kom, blei alt annerledes." [ ... Hele stykket ]


Ineffektivitet

musikk: "Du løfter meg opp" synger det i hodet mitt
humør: Stresset
(03.02.2006) Pga utrolig liten framdrift i diverse saker - må noe gjøres. Vi må bli ferdige. I går bestemte vi oss for å ikke tilkalle fukttekniker en gang til. Det lukter da så friskt i kjelleren, og det har det gjort lenge. Men i morges kjente jeg lukt der nede, og så kjente jeg hvor klissvått det var i et hull i golvet. Hvor langt utover brer den væten seg, der under finstøpen? Har vi tatt enda en avgjørelse som ikke er god nok/forhastet/må gjøres om?
[ ... Hele stykket ]


Leiknys blogg

Bloggens forside
Bloggarkivet
Askøy Misjonsmenighet
Norges kristne nettportal
Bibelen
Norske ordbøker
Google TranslateRediger bloggen

Powered By Greymatter