velkommen * dikt * sanger * tekster * bilder * blogg * om Leikny * e-post --------------
Forside » Arkiv » July 2005 » Jeg har vært på leir!

[« Leik og løye] [Snegler og katter »]

Jeg har vært på leir!

17.07.2005

Helt overraskende for meg dro jeg på leir til Norheimsund i helgen - med Evangelisk Orientmisjon. Det var så kjekt!

På tirsdag så jeg en liten notis i Dagen - min mor holder den avisen - om leiren. Finn Arne Lauvås skulle være taler, og han har jeg lært utrolig mye av tidligere. Evangelisk Orientmisjon ante jeg ingenting om, men fordi jeg tidligere synes jeg har merket Herren peke på Kina og Japan, tenkte jeg at her var kanskje en sjanse til å finne ut mer. Men jeg syntes det var en litt sprø hals-over-hode-ide. Jeg kan jo ikke drive å fly alle steder jeg får litt lyst!

Men etter at jeg hadde klippet graset på torsdag, kom jeg på saken igjen. Nå var jeg ferdig med alt jeg syntes MÅTTE gjøres hjemme - så da Stein Arild, mannen min, sa ja til å kjøre - dro vi.
Vi kom midt i leiren, helt på slutten av kveldsmøtet, og Stein Arild fikk omtrent ikke gjort annet enn å overnatte før han måtte på jobb igjen fredag morgen. Men det er kjekt med selv så små "ferier" sammen. En biltur og en overnatting på et nytt sted - kjempeflott!

Men jeg blei igjen på leiren. Og så mange flotte folk jeg traff! Og så fin forkynnelse! Taleren snakket fra Esekiel kap 1, der himmelen hadde åpnet seg for profeten.
Bare noen dager tidligere hadde jeg og Stein Arild lest nettopp derfra, fordi jeg hadde merket meg uttrykket "himmelen er åpen" - og i Esekiel kap 1 står det om nettopp noe slikt.
Da er det kjekt å komme på leir og skjønne at man er på rett sted! Og at man har vært i Guds ledelse under sin bibellesning! Her fikk vi jo virkelig utlagt saker og ting. Det er så spennende, så fint og rikt og gledelig - å være sammen med Gud, og bli ledet av Ham!

Som sagt traff jeg folk også. Kari Mangersnes og jeg fant tonen, og et ektepar (Håvik) fra "De frie" (Den Frie Evangeliske Forsamling i Fløenbakken i Bergen) viste seg å være ledere (nåja, han, da) i misjonen - og der hos De Frie har jeg gått tidligere. Og mange andre kjekke folk. Japanere og nordmenn - f.eks Anniken Steinweger Mori (?), mange nye bekjentskaper fra Karmøy - og en japansk ung mann som rappet en dundrende flott bønn på fredagskvelden. Han tilbød seg å tegne portretter av oss for en slant til misjonen - og dette tegnet han av meg:

japansk-portrett (19k image)

Det er jo litt gøy å gi på den måten da!

Og Framnes Kristne Vidaregående Skule er et utrolig fint sted å være på leir på.


[1 kommentar]

Andreas Håvik skrev den 20.10.2005:

Flott og interesant Leikny.
Lois og jeg har vært på en fantastisk tur til Papua New Guinea og Australia.
Det var en bibelhøytidlighet inne i jungelen på PNG hvor misjonær fra vår menighet i Fløenbakken hadde vært med å oversette NT til Mendespråket.
Mvh
Andreas : smileLeiknys blogg

Bloggens forside
Bloggarkivet
Askøy Misjonsmenighet
Norges kristne nettportal
Bibelen
Norske ordbøker
Google TranslateRediger bloggen

Powered By Greymatter